KÁVÉGÉP ÉS KÁVÉFŐZŐ SZERVIZ

Vállaljuk Saeco, Jura, Bosch, Siemens, Delonghi, Melitta, Nivona, AEG, Krups márkájú automata kávégépek és kávéfőzők szervizelését, felújítását, időközi karbantartását.

 

Cégünk 2005 óta foglalkozik automata kávégépek és kávéfőzők szervizelésével. Azokat a kávégépeket amelyek szervizünkbe kerülnek, teljes állapot felmérés után tudjuk javítását vállalni, ennek költsége 4.000 Ft típustól és állapottól függően. A javítás elkezdése előtt minden esetben árajánlatot adunk. Amennyiben gazdaságtalan a gép javítása, egyeztetünk a további lehetőségekről. Van lehetőség teljes felújítás megrendelésére is amely tartalmazza : a kávéfőző teljes külső és belső tisztítása, kazánok felújítása, főzőegység felújítás, tömítések cseréje, daráló tisztítás és beállítás, zsírtalanítás, vízkőtelenítés. A felújítás során a kávégép minden hibáját feltárjuk és javítjuk. A szükséges alkatrészek költsége hozzáadódik a felújítás alapdíjához. Fődarab csere előtt minden esetben egyeztetünk az ügyféllel, hogy új vagy használt/felújított alkatrész kerüljön beépítésre. Az új alkatrészekre 6 hónap, a használt/felújítottra 6 hónap garanciát vállalunk. Felújítás után a kávégépet nyilvántartásba vesszük, rögzítjük az elvégzett munkát, dátumot, cserélt alkatrészeket, adagszámot, stb. Az időközi szervizelést a későbbiekben ez alapján végezzük.

 

 

A kávégépek felújítását 2-10 munkanapra vállaljuk. Kisebb javításokat, időközi karbantartásokat akár 24 órán belül elvégezzük, előzetes egyeztetés alapján.

 

A javítás időtartamára díj ellenében cseregépet biztosítunk, ennek részleteiről kérem érdeklődjön elérhetőségeinken.