MELITTA CAFFEO BARISTA T

ÁLTALÁNOS ADATOK

 

Baristaként ez a kiváló minőségű, teljesen automata kávéfőző tudja, hogy az eredeti recept szerint 21 kávékülönlegesség összetevőinek miként kell folyniuk a csészébe. Az „Automata babválasztásnak” köszönhetően mindig a megfelelő típusú kávébabbal.

A Saját kávé funkcióval akár 8 ember mentheti el kedvenc italát a saját nevén.
A TFT színes kijelző és az intuitív Touch & Slide funkció kiváló szolgáltatást nyújt.

Prémium minőségű igényes

Legjobb Aroma rendszer PLUS
Kávéjának íze tökéletesen fejlődik a következő egyedi rendszerekkel: A Bean to Cup funkcióval a megfelelő mennyiségű kávébab mindig frissen őrlik, és az őrölt kávét azonnal felhasználják.

Automatikus babválasztás
Az innovatív automatikus babválasztó automatikusan vagy az Ön kívánsága szerint választja ki a megfelelő babfajtát a kedvenc kávéjához. Az aktív babfigyelés segít megakadályozni, hogy a daráló üresen járjon, és megfelelő időben megmondja, hogy töltsön fel kávébabot.

Kávémemóriám
Nem akarja minden alkalommal beállítani a személyes kávébeállításait, amikor kávét szeretne? Nincs mit! A 'My Coffee Memory' funkcióval külön-külön beállíthatja kedvenc kávékülönlegességeit. A Melitta ® Caffeo ® Barista ® TS akár 8 ember számára is megjegyzi a személyes beállításokat.

Érintse meg és csúsztassa
Az innovatív Touch & Slide funkció lehetővé teszi, hogy egyszerűen és kényelmesen beállítsa és használhassa gépét az érzékelőpanelek óvatos megérintésével.

- Napi 30-60 adag kávé esetén ajánlott.
- Maximum 25-35 adag/óra csúcsterheléshez ajánljuk
- Méretek (szélesség x magasság x mélység) 26,5cm x 36,5cm x 46,5cm
- Súly: 10,5 kg
- Víztartály: 1,8 L
- Szemes kávé tartály kapacitás: 2 x 135 g
- Max. fogyasztás: 1450 w

Ár:180 000 Ft